Gördel för katt, finns det?

Man måste vakta på Vilma så hon inte slickar lös plåstret. Hon har kommit en bit på väg, vet inte hur mycket/lite som krävs för att det ska lossna helt, å jag tror inte såret är helt läkt så att hon kan hålla på att slicka på det ännu.

DSC_0252[1]

Men imorron är ingen här å vaktar så då får hon väl ta bort det om hon lyckas, då har det iallafall gått tre dagar så det har ju läkt lite till. Hoppas hon inte lyckas få av det helt. Att det åtminstone får sitta till på fredag.

DSC_0251[1]

…kanske man måste sätta på henne en gördel eller nåt…får tillverka en av en tubsocka…

(Hon har förresten inte kissat annanstans än på lådan, förutom två gånger då hon kissade på sej i sömnen. Å det är så jag tror hon gjorde hos veterinären oxå, jag tror inte hon tömde sej på filten med vilje.)

2 thoughts on “Gördel för katt, finns det?

  1. Tänkte just skriva att du kan göra av socka eller gammal tröjärm , men så hade du ju redan den planen . 🙂
    Skönt att det verkar gå åt rätt håll för lillstintan. 🙂

    1. ja, hon har då plåstret kvar så hon kanske lyder mej fastän jag inte är hemma…hon är så söt, för hon är på väg å slicka på det, men kommer sen på att hon inte får å tittar på mej som för att säga “jag slickade inte, jag bara kollade om det satt fast”. 😀

Leave a Reply