Duktiga lillgomsi

Två dagar har gått å Vilma har inte kissat nånstans mer än på lådan, fast bra är hon inte, för hon blödde ju mer igår, men tänk om hon haft nån sten eller nåt i urinröret som kommit ut nu å hon inte har besvär med kisseriet mer, bara såret som ska läka…? Nåja, vi måste åka med henne iallafall imorgon så vi får det bekräftat. Kosta vad det kosta vill. Kanske blir ett par tusen i onödan, men bara för att vara på den säkra sidan.

Är glad ändå, för att hon inte kissar utanför betyder ju att hon åtminstone inte har besvär. Men så har det ju varit till å från hela tiden, så jag vågar inte ropa hej riktigt än.

Jag ser då hellre att hon kissar utanför än inte alls. Hon har aldrig kissat i soffan, i sängen ett par gånger, men blev väl avskräckt när jag å Håkan rusar upp å börjar slänga med täcken å rengöra, så det har inte hänt fler gånger. I gröna fåtöljen har det hänt ett antal gånger. Har satt en tidning med en handduk över så den inte blir förstörd. Sen är det bara på golvet där det är lätt att torka upp å skura, så det gör som inget. Å det är ju inte flera gånger per dag utan man kan hitta en liten pöl under en stol i köket typ var tredje dag kanske, en pöl vid min tidningskorg i sovrummet. Har satt en tidning där som hon har kissat på. Jo, hon har kissat på Håkans kontorsstol oxå några gånger, men den är oxå lätt att rengöra å så får vi köpa sånt där spray som dödar pinklukten.

Jag tycker inte det är nåt större besvär egentligen, det är orsaken till att hon gör det som bekymrar mest. Men imorgon får vi nog veta å hon får rätt behandling, så det ska nog bli bra.

DSC_0202[1]

…lillgomsi…försöker ju göra rätt iallafall…  love

Leave a Reply