Adjö du sköna sommar

Herre min skapare! Jag hade nästan glömt att det är sista dagen på sommarmånaden! Imorgon är det höst! Inte för att jag har nåt emot det, men jag måste ju skriva ett inlägg å säga adjö till sommaren.
Det har varit den absolut varmaste i mannaminne! En del säger att det kommer att vara så nu p.g.a klimatförändringarna, men då borde det nog kanske ha varit varmare förra året oxå. Det här var nog bara en sån där sommar som kommer typ vart tjugonde år så där. 2006 var det förresten oxå varmt å torrt. Det var då vi hade en skogsbrand utanför Boden, men det var kanske inte runt 30° så många dagar i rad, utan lite mer normala 24°, vilket ju är alldeles tillräckligt varmt det med.

Jag vill iallafall tacka så mycket för denna sommaren å samtidigt välkomna den annalkande hösten. Snart får vi ta på lite varmare kläder. Jag längtar lite till jag får ha på mej mina fina vinterstövlar å min vita jacka med fuskpäls på kapuschongen. Nu är det ju inte så långt kvar. Ja, ni ser, man kan hitta glädjeämnen i allt. Inte ska man deppa för att sommaren är över. Den kommer ju tillbaka.

Så adjö då, du sköna sommar, vi ses igen nästa år! Å hej höst, hoppas du har många fina dagar att bjuda på!

höst1

4 thoughts on “Adjö du sköna sommar

Leave a Reply