Måndag å ny vecka

Idag har vi haft fint väder nästan hela dagen. Det har regnat bara en stund på morgonen, vilket kom som en överraskning, för det var soligt när jag var ut strax efter åtta å två timmar senare, när jag gick ut igen, var det blött överallt efter den oväntade regnskuren.

Jag hade punka på cykeln, men fick skjuts från vakten. De är så snälla när de plockar upp en så där. Det tar en kvart att gå annars å det har jag inget emot om det är på hemvägen, men till jobbet vill jag ju komma lite i förväg å så tidiga är vi inte att jag hinner både gå å ändå ha tid kvar tills jag börjar.

Betalade räkningar när jag var hemma på min gata i stan, där jag bor, efter jobbet å sen åkte vi hem till Håkan igen. Tog lite vackra bilder på ditvägen.

DSC_0541[1]

Vet inte varför jag fascineras så av himlen. Kanske jag var en fågel i mitt tidigare liv?  eh

DSC_0544[1]

…så jäkla tjusigt alltså… ragnardium_2_2487_2077_thumb_thumb

Leave a Reply