Dagen är till ända

Idag har vi varit på Noliamässan i Piteå. Håkan köpte jättebraiga borrar å så specialborstar som är jättebra att borsta bort hår från möbler å kläder med. Ska visa dem bättre sen. De var inte billiga så hoppas de håller länge. Några mjukkakor fick följa med hem oxå, annars var där inte mycket att se, som vanligt. Men de hade jättesöta “trappkärror” för blommor å förstås mycket annat fint till trädgården, dock är det ju inget för mej då jag bor i lägenhet.

DSC_0711[1]

Efter det var vi till Byggmax å inhandlade mera virke o dylikt till snickerboabygget, fick åka två svängar då Håkan inte vågade ta så mycket i bussen. Därefter till ICA-Maxi å handla lite förnödenheter. Sen har vi inte hunnit så mycket mer här, mer än att äta å titta på Sommar med Ernst å lite datoriserande.            

avdelare

Valle å Vilma fick gå ut när vi kom tillbaka från Piteå å Valle är fortfarande ute en stund till. Vilma fick komma in vid åttatiden, hon är ju mycket yngre så hon får inte vara ute så sent. Snart är det läggdax å imorron är en ny dag. Den sista semesterdagen, sen är det ju helg. Får se om det blir nåt regn, det blev ju lite molnigt på eftermiddagen å det var så skönt när det fläktade lite oxå. Vet inte hur det är nu när det börjat skymma, men det ser inte direkt mulet ut.

…nej, ut å hämta in Valle, sen titta tv i sängen…nattinatti, sov gott å ses imorrn… zard31

4 thoughts on “Dagen är till ända

  1. Jo vart ju ett par fynd, borrarna var ju häftiga samt borstarna som tog allt i mattor, kläder o dyl

Leave a Reply