På tur med fyrhjulingen

Vi tog fyrhjulingen till Sävast å hälsade på först hos ma & pa å sen hos lilla storasyster. Vi åkte förbi Ale kvarn som har ett kafé alldeles till vänster där. Vi måste stanna å fika nån gång när vi har vägarna förbi, det är så fint!

DSC_0469[1]

Varmt å skönt ute så vi åkte i kortärmat…

DSC_0470[1]

…å jag hade på mej mina gladiator Converse, som vanligt.

DSC_0472[1]

När vi kom till lilla storasyster ville Håkan köra in på gården, den stollen, å tuta utanför köksfönstret. Tur han inte efterlämnade några hjulspår iallafall.

DSC_0474[1]

Hon har så himla fint!

DSC_0475[1]DSC_0476[1]

De håller på att göra nya altanräcken, så det är därför det är så öppet. Glömde naturligtvis fota det som de redan hunnit få dit, men får göra det annan dag. Dock fick jag en bild på det vackra skenet, bakom hustaken, när solen just gick ner.

DSC_0481[1]

Å på hemvägen var det så här vackert. Jag var bara tvungen att få en bild, så Håkan fick stanna vid en intilliggande busshållplats. Synd bara att jag inte hade nån av kamerorna med mej så jag fick ta med mobilen.

DSC_0483[1]

…fast det blev ju rätt bra ändå…nattinatti…sov gott å dröm vackra drömmar… 186854d1374549319-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-night-umbrella-smiley

2 thoughts on “På tur med fyrhjulingen

Leave a Reply