En fluga på väggen

Det är många som svarar “en fluga på väggen” vid frågan: Vad skulle du välja om du fick chansen att förvandla dej en gång? Det är ju för att kunna spionera på folk å tjuvlyssna ifall de snackar skit om dem. Å visst, det tyckte jag oxå skulle vara kul när jag var yngre, men nu, när jag fick se flugan å kom å tänka på detta så känns det inte alls lockande.

IMGP0743

Vad skulle jag välja om jag kunde förvandla mej till nåt? Jag kan faktiskt inte komma på nånting. Det finns inget jag vill göra som nån annan. Jag vill ju göra allt som mej själv. Inte är jag heller intresserad av vad folk säger om mej. Om det är nåt tråkigt blir jag ju bara ledsen, om det är nåt bra, så är jag förmodligen redan medveten om den egenskapen så varför skulle jag vilja höra på sånt? Nä, det finns absolut ingenting jag skulle vilja vara, bara mej själv!

…I love being me…  Nyah-Nyah

2 thoughts on “En fluga på väggen

Leave a Reply