Paula testar

Tro’t om ni vill, men det är första gången i hela mitt liv som jag testar jordnötssmör. Har alltid tänkt att det ska smaka typ som messmör å det är jag inte direkt förtjust i, jag gillar det inte ens nästan – har iallafall inte gjort – men så när vi stod där, vid den amerikanska hyllan i affären, tänkte jag att jag måste passa på att prova nu. Å alldeles nyss smakade jag min allra första klutt.

DSC_0212[1]

Det var ganska gott! Alla som gillar salta nötter måste ju gilla detta, för det smakar som mosade salta nötter. Men det var bitar i denna. Det är därför det står Crunchy Peanut Butter. Dock vet jag inte hur det ska smaka på smörgås, men det tar jag reda på annan dag.

Den får paulatumme paulatumme paulatumme av fem.

2 reaktioner till “Paula testar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s