Innan läggdags

aaa155f1840172964b6cbd3148e6fd95

Strax läggdags. Imorron jobb igen. Å jobbar gör jag hela månaden ut. Mycket bra! Mest troligt blir det fortsatt även efter det, men nu vet jag månaden ut iallafall.

Å så ringde jag banken idag. Tänkte prova ha rörlig ränta ett tag å se vad det gör med bolånekostnaden. Kanske jag får bo billigare ett tag? Binder igen så fort det börjar pratas om en höjning, men som det ser ut nu så ska de ju sänka. Bäst att hålla koll hela tiden så man inte åker på en otrevlig överraskning sen. Jag tror det blir tre månader först som jag testar med rörlig, sen får jag väl förlänga om jag inte binder igen. Vi får se.

Det är väl vad som hänt sen senast. Annars har vi bara ätit å tittat på tv å datoriserat å sånt. Inte mycket att berätta. Har inte fotat nåt heller, så det bidde det här lilla tråkiga inlägget bara så ni vet att jag lever å är frisk. Oftast är jag ju det när jag inte bloggar. För är jag hemma å sjuk kan jag ju ha 7 inlägg på en dag, men när man jobbar så orkar man inte så mycket mer efter det. Fast iofs…igår när jag kom hem tog jag en kopp kaffe, hoppade in i duschen, städade (dammtorkade å dammsög) å sen ställde jag mej å lagade middag. Färsk lax i ugn med potatis, grönsaker å sås. Gott!
Så då var jag ju rätt så flitig iallafall, men inget att blogga om direkt. Det har ni ju läst om förr.

…har beställt nåt till mej å H, men det berättar jag om när det har kommit…

(vaddå cliffhanger?)  suck_thumb

2 reaktioner till “Innan läggdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s