Måndageftermiddag

Sitter här å har precis gått igenom lite bloggar. Idag är det kallt. Egentligen inte så kallt när det kommer till graderna, –5 bara, men det känns som att det är högst –17. Det riktigt bet i kinden när jag väntade på att få skjuts hem. Hade först tänkt gå, men si där ändrade jag mej fort när jag gått några meter. Måste börja ha med mej överdragsbyxorna å en mössa så att jag kan gå om jag måste.

Ska hänga upp stjärnorna idag, för jag orkade inte fortsätta igår när jag väl hade satt mej ner. Sen måste jag bädda rent oxå, men annars ska jag bara slappa.

Nu håller jag nästan på att somna här när jag funderar på vad mer jag ska skriva så jag går å slänger mej i soffan en stund. Lite sent påtänkt, jag vet, men jag har ingen som helst energi till att göra nån nytta just nu så det kan vara lika bra att vila lite så jag orkar sen.

Ha en skön kväll alla ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s