Migrän igen

DSC03602[1]

Vaknade 04:15 av att jag hade huvudvärk. En kvart senare steg jag upp å tog en Ipren, men det hjälpte inte alls. Åt Pamol hela dagen igår oxå utan resultat, men då var det inte så farligt utan mer ett irriterande molande.
När vi sen steg upp vid 06-tiden blev huvudvärken värre å värre. Jag tog Pamol igen utan resultat. H åkte till jobbet å jag gick å la mej.
Vid nio, tror jag att det var, kommer H helt plötsligt. Han har provat ringa å när jag inte svarade förstod han att jag var dålig så han åkte hem till sej å hämtade Zumo som han köpt åt mej vid tidigare migränanfall när vi var där. Så nu, klockan 11, sitter jag här å mår hur bra som helst Ler  
Det var så himla gulligt av honom…tänk att han är så snäll mot mej ♥

…love you…

4 thoughts on “Migrän igen

  1. Ja, tänk vad bra att det finns tabletter mot sånt.
    Det var inte roligt förr när jag inte hade några som hjälpte och man tog ju allt som fanns utan bot.
    Snäll han är , han H! 🙂

    1. ja visst är han gullig som skyndar hem på arbetstid för att jag ska få bli bra 🙂
      ♥♥♥

Leave a Reply