I’ve gotta shape up

Dagen börjar med strålande sol, precis som den gjorde igår med, men det kommer väl mulna på lite senare så det blir en kall grå dag idag oxå.
Schemat består av lite städning å gå till AF. De öppnar 10 så jag har inte bråttom. Klockan är bara 07:12 just nu. Sen ska jag bara chilla.

Lite trist är det att bara gå hemma. Jag vill jobba nu. Iallafall så länge det är tråkigt väder. När det blir fint gör det inget att jag inte har nåt arbete  Nyah-Nyah  å det skulle det bli till helgen. Söndag å måndag upp till 20 grader. Om det nu stämmer förstås. Jag litar ju egentligen inte alls på väderleksrapporter, men ibland har de ju haft rätt så…

Nu ska jag publicera detta tråkiga inlägg…inte det enda tråkiga för den delen…jag skriver mest tråkiga inlägg nuförtiden. Kan det kanske bero på att mitt liv inte är roligare än så här just nu?

…fnaaa…I’ve gotta shape up…

Leave a Reply