Ute på landet

DSC03302[1]

Hej, Valle här! Vi är ute på landet igen å ska vara hela helgen. På vägen dit måste vi sitta i såna här burar. Det är för att om vi skulle krocka så åker vi inte ut genom rutorna, säger “morsan”, men jag tycker det är löjligt. Jag vill ju kuta omkring i bilen, det är mycket roligare.

DSC03305[1]DSC03307[1]

Iallafall så har de tagit bort det där kalla å hala från golvet. Å det är inte mycket kvar av det vita heller, men jag tycker ju att de kunde ha tagit bort den stora klumpen som ligger kvar mitt på gården, men det är så typix “morsan” å “farsan”, de gör allting halvklart. Men vi kan vara ute å det är huvudsaken.
På busken känner jag att grannkatten har varit förbi. Tur för han att vi inte var här då. Han skulle ha åkt på storstryk…*host*
Snart har jag å Nalle FF, för de ska på 50-årskalas. Men vi ska inte hitta på nåt bus, för det är inte så lätt att komma på nåt, vi får ju göra nästan vad vi vill. Det enda vi inte får är att ligga på biljardbordet utan skynke å det skulle vi aldrig våga ta bort så det enda som är bra med att de åker bort är att kontorsstolarna är lediga. De är rätt sköna att ligga i.

Jorå…nämen…vi hörs!

2 thoughts on “Ute på landet

  1. passa på nu busekissarna och ställ till med nåt oväntat denhär gången! dom ska lära sej att inte åka på kalas utan er! =) skitlöjlit av morsan att sätta er i burar, tänk om nån annan katt hade sett er! omaaygaad!

Leave a Reply