Grattis på 50-årsdagen

DSC03316[1]

Här är farbrorn som vi var å gratulerade med lite whisky å en blomsterkvast. 50 år blir snyggingen, men vi skrev på kortet att han skulle komma ihåg att det kunde vara värre…
det kunde ha varit vi  Open-mouthed smile 

DSC03310[1]

Han hade gjort en suveränt god smörgåstårta å Mia hade gjort en jättesmarrig gräddtårta. Vi bad om en doggy-bag, men av nån underlig anledning skrattade de bara.
Som vanligt bjöd de även på många goda skratt å vi hade jättetrevligt. Synd att man inte träffas oftare, men det lär bli mer nu på sommaren. Undrar om vi inte ska ta mopparna dit nån gång oxå. Kan ju vara kul. Undrar vad de skulle säga om jag kom i min rosa OnePiece å rosa hjälm på min rosa moppe. Faktiskt tror jag inte de skulle bli ett dugg förvånade. De känner ju mej å jag är inte den “vuxnaste” de känner…har jag en känsla av  Smile

Sen var vi in en snabbis till ma&pa oxå å de mådde finfint. Tyvärr blev det ingen lång stund eftersom vi kom dit så sent, men nästa gång blir det längre.

Nu på med pyjamas å smaka mer av H’s goda varma mackor som han gjorde i micron denna gång. Jag är inte så hungrig att jag ville ha nån egen, men man kan ju ta nån tugga av honom.

*säger natti*

Leave a Reply