Tjyvar å banditer

Har ni hört talas om Nisse Pistol, Kalle Kanon å tjuvBosse Dynamit? Det låter ju väldigt harmlöst, eller hur? Man tänker genast att det skulle kunna vara kumpaner till Ruskprick å Knorrhane  lol
Men i de lugnaste vatten, eller de töntigaste namnen kanske man ska säga, lurar de riktiga gangstrarna fick jag lära mej idag. Nisse Pistol är nämligen bland Sveriges farligaste kriminella å bär alltid skarpladdade vapen som han inte tvekar att använda. I nån av hans gärningar har det skjutits en polishund å en polis.
Nisse Pistol väntar nu på ett fängelsestraff. Han är 64 år, en liten man som verkligen inte ser ut som den buse han är. Å hans kumpaner var 7 år äldre, alltså 71, å så var en 50+ (dock inte Kalle Kanon å Bosse Dynamit som tydligen inte finns med oss längre, de var Nisse Pistols tidigare kumpaner, så även Svartenbrandt). Det är ju inga ynglingar direkt. Vad håller de på än för? Är det inte dax att slänga in handduken? Men när han fått frågan hade svaret blivit att det är planeringen innan som ger en sån kick. Att sitta å ta en öl med grabbarna å planera var å när å hur. Att det sen går åt pipsvängen å hela bunten åker dit visar ju på att själva utförandet inte var särskilt framgångsrikt. De skulle ha stannat vid planeringen eftersom det ju ändå var den som var själva grejen.

…ja jisses…gamla stofilerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s