God nattsömn

Jag måste ju säga att nu de här tre senaste nätterna har jag sovit så gott. Jag har drömt mysiga drömmar, minns inte vad, men de har varit så behagliga att jag inte har velat vakna upp ur dem. Å nu imorse har jag för första gången på flera år inte hört klockradion sätta igång utan den fick spela flera minuter innan jag uppfattade att den levde om.

dröm

…jag tolkar det som att jag har gjort rätt val i livet just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s