Talfres

Nu har jag en period av talfres igen. Jag bara pratar utan att låta förståndet hindra mej. Nyss när jag skulle öppna en sockerdricka å hälla upp så tjatade jag om att Gammeldags sockerdricka av Vasa Bryggeri är mycket godare än ICA’s som H hade köpt tidigare.
– Du får dricka upp din å så tar du sen av den här gammeldax, så får du se att den är mycket godare…babblade jag på. Känn här, det tillåmed doftar sockersjuka…
Bara en stund senare var det en scen i en film där det steg upp en kille ur en säng å det låg kvar två personer.
– Va, var det TVÅ KILLAR å en tjej i bilen!? utbrast jag.
Å som vanligt skrattar jag ju lika gott varje gång åt mina talfel å H han bara mumlar "jo jo, fast i sängen" å tycker jag e allmänt knäpp.
Jag tycker det är sååå roligt Skrattar
 

2 thoughts on “Talfres

Leave a Reply