Alla står vi eniga

 
 
Nu har jag återigen överlagt om nåt helt annat med mej å det är inte klokt vad jag kommer väl överens. Lat som jag är så blir jag ju helt färdig tillåmed av att se andra arbeta hårt. Därför blir det inga jättestora förändringar i sovrummet utan jag låter garderoberna vara som de är å så gör jag som jag sagt tidigare – byter ut garderobsdörrarna till skjutdörrar i ek. Det är det enda som blir utbytt å jag kan senarelägga allt vad tapetsering eller målning heter. Det tar jag när lusten faller på. Å jag sparar även en slant på det.
Har hittat jättesnygga skjutdörrar i ek hos Beijers å får åka dit å kolla mera. Jobbet gör vi till sommaren å då ska även vardagsrummet målas. Där har jag oxå äntligen kommit överens om färgval å sånt. H är oxå överens. Grabsen har inte jamat en enda invändning de heller så jag antar att de oxå är överens.
 
…inte konstigt att alla är överens när jag är så clever…
 

Leave a Reply