Måndagmorgon – annandag påsk

Sov till 8:30 ungefär, men skriver inte förrän nu, för H har suttit vid datorn. Inte för att jag har mycket att skriva den här tiden på dygnet. Inte mycket har hunnit hända, men jag kan ju skriva vad jag ska göra, fast det inte heller är så kul, det är roligare att berätta när man har gjort nåt.
Berättar ändå att idag ska jag till min kära ma&pa å hälsa på. De har renoverat sovrummet å jag är jättenyfiken på hur det bidde. Så det är vad jag ska göra idag.
Annars har jag inte mycket att förtälja just för tillfället. Mulet väder idag å ett par plusgrader. Ingen promenix…eller jag vet inte, kanske man skulle gå iallafall, för motionens skull, inte vädrets.
(Hur var det jag sa en gång i tiden? Nu ska det motioneras å inget väder ska få hindra mej.) Hmm…det har väl inte efterlevts till punkt å pricka direkt, bara nästan Ängel
 
…får övertala H då…han e lite kinkig vad gäller promenixer så här i början…
 

One thought on “Måndagmorgon – annandag påsk

Leave a Reply