Ändrade planer igen…kanske…eventuellt…möjligtvis…

Ja, alla ni som följt min blogg en tid har ju fått bli varse om att jag är en relativt vankelmodig liten själ å nu har jag…eventuellt, måste jag nog tillägga…ändrat mina planer igen. Det blir nog ingen symaskin å Ådd Pålli-kläder. Efter att ha sett ma&pa’s fina sovrum så fick ju jag oxå lust att fixa mitt. Det har jag ju visserligen haft i åtanke en längre tid, ty mina garderobsdörrar är så fula å täcker inte ens hela öppningen. Vill köpa nya garderober i ek istället, men har avvaktat då det blir så mycket jobb med att riva den nuvarande å fixa väggen å taket efteråt innan man kan börja tapetsera å måla eller vad jag nu väljer att göra.
Men det som de hade gjort hos ma&pa var inte så farligt dyrt så jag fick sån lust att anlita nån att göra jobbet hos mej med. Där hade de rivit gamla garderoben, fixat tak å vägg, målat, tapetserat å lagt in heltäckningsmatta. Å jag ska ju inte ens ha golvet fixat så det blir kanske lite billigare hos mej. Fast iofs, ekgarderoben blir ju lite dyrare förstås, men iallafall. Jag fick sån himla lust.
Men som vanligt så blir det väl inget med det å ingen symaskin heller. Jag slösar nog alla pengarna på ljuslyktor å annat krafs.
 
…vaddå pessimist? Ni menar väl realist?… Skrattar
 
*skojar bara*
 

4 thoughts on “Ändrade planer igen…kanske…eventuellt…möjligtvis…

  1. inte helt oväntat känner jag igen vankelmodet, ty många är mina absolut fasta , mest bestämde beslut,, som ändrats efterhand :oDMen vatta häck,,,ombyte förnöjer ;o)

  2. menneeeee,,menar du att jag blir utan flanellbrallor nurå??? :o[Jag tycker ekgarderober….!?!??!…. är fula…..typ…bättre med symaskin,, :o] *ler fånigt*

  3. hahaha, neee mina sovrumsmöbler går i ek så ekgarderober it is…flanellbyxor blir du utan tills jag har nåt vettigt att sy på…den jag har nu har tappat trådspänningen…blir inge bra alls

Leave a Reply