Kvällsrapport

Nu är vi ute på landet å ska äta karelska piroger. Gott! Längesen jag åt det.
Innan vi kom hit var vi å handlade på Kvantum så nu har vi godis å så ska vi bara äta sallad med räkor å kokt ägg å så ska vi grilla korv Ler med tungan ute Det blir jättemumsigt. Längesen jag åt det med. Köpte Mountain Dew å  Dr Pepper att dricka. Självklart har jag lite påskmust oxå. Så det ser väl ut som att vi ska överleva. Har ingen lust att laga nåt avancerat. Inte idag iallafall. Kanske jag känner annorlunda imorrn, men då kan vi handla på Sörbyhallen om det skulle vara så, men jag tror nog att vi håller oss till det jag räknat upp, för det är ju gott det med.
 
…nu har jag stoppat i mej pirogerna medan jag skrev så nu ska jag gå å sätta på kaffe…
 
*kaffesugen*
 

One thought on “Kvällsrapport

Leave a Reply