Jodå, våren ÄR här!

Iallafall så är jag inte ensam om att tro det.
Där går väl jag på väg hem å tänker på stort å smått när något kommer flygandes mot mej å korsar min väg. En sån där…sån där…eeeh…mal eller nattfjäril eller vad de heter. En vit liten fjärilsliknande sak. Vad tusan gör den ute nu? Visst har vi sol å det är varmt å takdropp å vattenpölar, men en mal?? Brukar inte flugor å getingar vara före?
 
…nåja…kul var det iallafall…då fick jag bekräftat att våren är på väg…
 

7 thoughts on “Jodå, våren ÄR här!

  1. Eeeh du är säker på att det inte var en liten alien som flytt? Miniutomjording alltså.

  2. hahahaaa…ja, det förstås…kan ju vara en minialien som antagit en fjärilsliknande form… *hjääälp*

  3. Vet inte vilket litet kryp du syftar på. En mindre typ av nattfjäril är den s k mätaren. Om det däremot var en mal du såg var det säkert en bokmal.

  4. en bokmal hahaha…nä det här är en vanligt förekommande liten krabat som fladdrar omkring på sommarkvällarna…en nattfjäril…var bara inte säker på vad den heter egentligenhar aldrig nånsin tidigare sett en sån så här tidigt på våren

Leave a Reply