Snart är vi där

Ännu en måndag avklarad. Nu är det bara tre dagar kvar sen är man ledig i fyra dagar igen. Lajbolattjan tycker jag.
Vi har mycket snö, men ändå kände jag lite vårkänslor när jag gick därute i halkan. Ingen sol å inget som minner om en vår, men det var ändå vår i luften…på nåt sätt. Det dröjer nog inte länge förrän det är barmark å regnet strilar ned istället för en massa snö. Jag längtar så…
Jag längtar efter barmark. Jag längtar till jag får sätta mej på cykeln för första gången i år. Jag längtar till majbrasan å lyssna till en manskör som välkomnar våren. Jag längtar till jag får ta ut dynorna i soffan på balkongen å sätta mej där å sola. Jag längtar till barnens rop å skratt när de leker nere på gården. Alla ljud när livet kommer åter. Å jag vet att snart är vi där.
 
Ha en fin måndagkväll alla ♥
 
*happy*
 

3 thoughts on “Snart är vi där

  1. Jag längtar också..och jag önskar att nästa vinter inte får nån snö :oDMen vårkänslor??? No not yet. :o/ Det är alldeles för mycket vinter för det.Men ..längtar det gör jag och HOPPAS att den kommer FORT!!!!

  2. Vägarna är bara här men bara de än så länge. Mina ord om att alla årstider och månader har sin tjusning har fått sig en törn i år. Visst har de sin tjusning men i lagom mängd!

Leave a Reply