Långpromenad å shopping

Nu har vi promenixat in till stan å shoppat lite å promenixat tillbaka så det bidde en ordentlig sväng på en dryg timme. Vi köpte oss varsin ny klocka, å jag köpte mej en ny vas till påskriset odylikt. Å en liten värmeljushållare. H hittade en ny lampskärm till sin fina lampa som han fyndade på loppis. Å nya högtalare till min dator som jag använder hos honom. Han har äntligen kommit till sans å tycker väl lite synd om mej när jag fått sitta å hålla i hörlurarna för att höra…eller oxå är han rädd att jag ska spräcka dem när jag har på högsta volymen för att höra nåt när jag inte ids sitta å hålla dem Skrattar
 
 
 
 
Nu är det bara att fixa påskris å hänga i ägg å fästa fjädrar, sen är det klart att fira påsk. Den lilla ljushållarn ska jag ha i lyktan som hänger i fönstret i vardagsrummet, så att värmeljuset kommer upp lite. Hittade inga runda såna som det borde varit egentligen, men det kanske funkar med den här…annars får jag hitt på nåt annat å ställa den här i hallen istället.
 
…men nu blir det våfflor…
 
*hungrig*
 

Leave a Reply