Det blir en snöfri midsommar

Ännu en strålande solig dag. Man vaknar av att solen skiner i ögona på en, men det är ett otyg jag gärna tar, för jag älskar att vakna så. Vad jag däremot inte älskar riktigt lika mycket är att solen skiner in på mej här i data-rummet när jag sitter å skriver. Inte bara blir jag halvt bländad, det värmer på en hel del oxå så jag vet inte om jag ska näcka där jag sitter eller om jag ska dra för persiennerna, alternativt öppna fönstret. Men jag lider mej igenom den lilla stunden innan solen förflyttat sej mot gårdssidan, vill ju inte göra någotdera, för naken vill jag ju inte sitta å inte vill jag stänga för den efterlängtade solen när den äntligen skiner å blommorna fryser ju om jag öppnar.
Nog tjatat om det.
Nu till alla som tvivlar på en snöfri midsommar. Jodå, snön hinner försvinna. Jag har själv betvivlad å förtvivlat, men så pratade jag med en mycket klok man på jobbet å han sa att när vi har haft mindre snö så har vi haft blida å snön har packats ihop, vilket gör den svårsmält. Men nu har det snöat å det har varit kallgrader så snön är så porös så att det kommer att smälta bort lika fort som tidigare. Dånt wörri!
Det var väl glada nyheter Ler
 
Nu vill H starta om routern så jag säger So long…
 

5 thoughts on “Det blir en snöfri midsommar

  1. Dra för persiennerna, och sätt in en stark lampa till blommorna istället, eller öppna fönstren och vattna växterna med varm choklad så de inte fryser.

  2. näj…jag vill ha sooool…fast det är förgrymmat varmt på morgontimmarna, men nu har den passerat å kommer snart att skina in genom vardagsrumsfönstret istället…alldeles lagom till man ska sitta där å titta på tv =/

Leave a Reply