Söndagmorgon

 
bild tagen med min mobil
 
Idag är det strålande sol å just nu -14 grader, men det blir väl varmare under dagen å idag förväntar jag mej en rekorderlig snösmältning. Ska det hinna bli snöfritt till midsommar så måste det sätta fart nu. Det kan inte bara fyllas på å fyllas på å sen bli kallgrader när det nalkas påsk.
Hör du det, kung Bore!? Ge dej iväg nu!
Det bidde ingen mer filmtajm, däremot kom vi ju på att vi missat både förra veckans Blåsningen å fredagens Så ska det låta. Så vi kollade helt enkelt på nätet. (Bra att ha dator i vardagsrummet å mycket bra att man kan hitta missade tv-program på internet) Under tiden satt jag å kammade grabsen så nu e de fina igen.
Nu ska jag ta en påtår av det goda kaffet å läsa lite bloggar. Ha en fin söndag alla ♥
 
*hälsar godmorgon*
 

4 thoughts on “Söndagmorgon

Leave a Reply