Kvällsrapport

Har inte gjort ett nyttigt handtag på hela dagen. Vi har bara haft filmtajm å suttit vid datorn. Fast H har förstås varit ute å skottat å gjort varma mackor åt oss med resterna av biffiädelsås på, så han har ju gjort lite nytta iallafall. Det e ba jag som e later…sitter i pyjamasen än Generad
Men jag ska ändå snart duscha å ta på den andra rena pyjamasen å så ska jag sätta igång å kamma grabsen så att jag får känna mej tuppelite duktig jag med.
Å så blir det väl ännu mer filmtajm, tror jag, om H kan slita sej från spelet.
Fortfarande relativt varmt ute…-5 grader nånting.
 
…det är varmt till skillnad mot de -20 som vi haft i veckan…huuujedamej så kallt…
 
*brrrr*
 

One thought on “Kvällsrapport

  1. Har inte heller gjort mycket… jo, tränat styrke och diskat (fast det gör jag ju varje dag – diskar, alltså).Kram

Leave a Reply