Later same day

Nu har vi varit å firat å fikat hos ma&pa å haft en trevlig pratstund. De fick 40 tulpaner i röd/gult som mamma satte i en bred vas å det är så vackert när det är en så stor bukett, jag älskar det, men ingen annan present, för jag vet inte vad man ska hitta på. De har ju allt!
Till mej själv kunde jag däremot hitta på å köpte mej en rumsmatta, de fanns nämligen kvar, å en jättesöt kudde till fåtöljen som är handgjord i Iran. Jag tyckte färgerna passade så bra till mitt vardagsrum. Den hade jag spanat in redan i torsdags i Ögonfröjd, en liten presentbutik inne i stan som har sånt där gammeldax fint lull-lull som jag gillar.
 
bild tagen med Sony Digitalkamera
 
H hittade ett par nya snygga byxor av märket Fjällräven i TeamSportia å jag köpte en munkjacka utan huva till mej själv att ha under min höst-å-vårjacka som jag snart kommer att börja använda igen. Den har hög hals så det är inte så skönt att ha med huva under då. Jag brukar ha min snygga sjal till det istället.
Jo, så köpte jag en massa shampo å balsam oxå, jag var tvungen bunkra upp medan det fanns, för det var så bra till mitt hår å det är inte så lätt att få tag i, har jag fått bli varse, men nu har jag iallafall ett bra tag framöver.
 
Nu är vi hos H å ska strax åka hem till mej. Det blir kinamat…kanske om de inte har för fullt upp…å så blir det filmtajm. Så vi ska tända lite candles å fixa lite cosy därhemma å bara ha det skönt resten av lördagsafton.
Ha det så skönt ni med där ni är
 

Leave a Reply