Ännu senare

Jorå, det bidde kinamat å eftersom jag inte äter kyckling längre så beställde vi en friterade räkor, som vi delade på ikväll, å en biff med tomat som vi ska dela på imorrn. Det är så mycket mat i de där formarna så det räcker gott å väl till fyra portioner för oss. Å det var så mumsigt. Jag älskar friterade räkor! 
(Vad det är mycket jag älskar nuförtiden) Sarkastisk
Nåväl…vi åt vår mat å tittade på Luftslottet som sprängdes. Måste säga att den var ju inte lika bra som de andra filmerna, till skillnad från när jag läste böckerna så var ju den sista boken allra bäst, om än första å andra inte var direkt dåliga heller. Filmen lämnade mej totalt oberörd å den här gången lämnade skådespeleriet mycket att önska. Det var för mycket teaterutbildning…för lite naturlighet. De äldre gubbarna var bäst. Näpp…en besvikelse faktiskt.
Har hängt upp tvätt nyss å vet inte om jag ska lägga mej för natten eller om jag ska sitta uppe nåt mer. Kanske lägger mej å läser min bok Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Tragisk bok om en trasig själ. Synd att en del ska behöva lida så. Till synes helt utan anledning. För en frisk människa är det väldigt svårt att förstå.
 
Sov gott alla när ni nu väljer att huppe i säng
 

3 thoughts on “Ännu senare

  1. Jag har haft kontakt med ett flertal människor med liknande tankar, men har ändå svårt att förstå migpå det eftersom jag tack och lov sluppit uppleva de här känslorna själv.

Leave a Reply