Lunchrapport

Idag ska vi åka å shoppa lite. Jag ska köpa böcker å H ska köpa ny klocka, om han hittar nån vill säga, å så ska han byta batteri i sin gamla.
Har som vanligt inte gjort nån nytta här, bara ändrat igen i bloggen. Men jag hade ju tänkt byta gardiner i köket, fast jag undrar om jag inte ska vänta med det. Det är en jäkla massa att stryka nämligen, för det är tre fönster. Vet inte om jag har lust med det. Tror jag bara tar å slappar denna helgen å har det skönt  å låter H ta hand om mej ordentligt Skrattar
Det blir iallafall filmtajm ikväll. Lite chips å ostbågar är det kvar sen förra helgen så det får vi äta upp, annars inte mycket godis, bara lite sjokelad. Har kvar geisha från sist vi var här å så har vi köpt nya smaker av marabous mörka fyllda sorter å marabou mjölkchoklad med daimbitar som vi inte smakat förut å varsin mintstång. Det räcker gott å väl. Inte äter vi upp allt det heller. Man tar ju bara nån bit då å då.
 
bild tagen med min mobil
 
…nä, det är nog bara att göra sej iordning för att åka till stan då…
 
*hoppas på bra fynd*
 

Leave a Reply