Det var bara en dröm

Imorse var det skönt att vakna…på min ära. Jag drömde nämligen att jag klippte av mej allt hår i en pottfrisyr som verkligen inte gjorde mej nån rättvisa. Huuujedamej, vilken ångest. Å när jag steg upp å gick mot köket där det doftade så gott om kaffe å jag kände flätan slå mot ryggen så kändes det som en lättnad. Då förstod jag ordentligt att  det var bara en dröm! *puuh*
Jag ville ju inte gå till jobbet när jag såg ut sådär Skrattar vad skulle alla säga?
 
Men håret är inte avklippt å jag ska inte till jobbet så denna dagen börjar ju bra.
Nu ska jag kika på kaoset i skehamn.
 
…på återseende…
 

4 thoughts on “Det var bara en dröm

  1. Drömmar sägs ju betyda något… Du kanske kommer att byta frisyr ändå… och samtidigt byta jobb, eftersom du inte kan visa dig… Nej, nu slutar jag att babbla!

Leave a Reply