Söt kantprydnad

 
bild tagen med Sony Digitalkamera
 
En sak till som jag gillar är kantprydnader. Jag har en katt som ligger å sover å så hänger ett ben ned över hyllkanten eller var man nu väljer att placera den. Två änglar som sitter å dinglar med benen över kanten å så har jag en höna (till påsk) som oxå dinglar med benen. Å så har jag den på bild. En gås (?) tror jag att det är. Den har min syster gjort till mej för längesen å den hänger med än. Den är sådär fint oslipad. En klar favvo i mitt hem.
 

4 thoughts on “Söt kantprydnad

  1. jaaaa…hahahhahaaa,,jag tyckte väl att jag kände igen, men hann tänka först .."vilken konstig igelkott"…:oD

  2. Måste vara en gås… jag fick nämligen gåshud när jag såg den. Jag tror jag svimmar. Det kanske beror på att jag har svimhud mellan tårna.

  3. hahahaa…ni ska väl snart äta gås därnere…eller när är MårtenGåsdagen? Eller sitter jag här å fablar? Det kanske är på hösten ni kalasar på fjäderfäna?

Leave a Reply