Hemmet får liv med blandstil

Inredning är ju mitt största intresse. När jag sitter å tittar på film å sånt så kan jag sitta å titta på inredningen istället för handlingen å säger till H: – ÅH! Såg du byrån!
Eller soffan eller sängen eller vitrinskåpet…vad det nu vara månde. Å H blir irriterad på mej för han skiter väl i möblemanget, han tittar ju på filmen! Skrattar
 
Men så när det kommer till vilken stil man själv vill ha så är det ju hur svårt som helst att välja bara en. Jag tycker det är så fint i alla inredningsbloggarna som jag har i min lista. Alla de som har lantligt vitt…Jag blommar med alla härliga färger…WABI SABI med den rustika, naturliga å lite oslipade stylen…The Secret Garden med sin herrgårdsstil…Made in Persbo å NataljaOblonskaja som visar att lantligt shabbychic inte nödvändigtvis måste gå i vitt. Å så Emmas blogg som visar alla möjliga stilar, dock mest modernt.
 
Själv har jag som sagt svårt att välja. Jag älskar indiska å mexikanska prylar å deras rustika möbler, China style, New England style, lantligt å romantiskt, det kantiga moderna, mörkt å ljust, billigt å dyrt, hemgjort å köpes, gammalt å nytt, helt obegagnat å härlig patina…*suck*…det finns nåt vackert i allt å jag vill ha just det…ALLT! Så jag blandar. Jag köper det som jag tycker är fint helt enkelt å låter mej inte begränsas av att det inte skulle passa, för jag inte har den stilen. Då får jag väl skapa en ny stil…en blandstil Ler
Hemmet får liv när man blandar.
 
…å nu har jag hittat en blogg för mej…BAAZAR…  
 

Leave a Reply