Vill inte ha som andra

Satt å kollade bloggar igen å nu vet jag varför jag inte vill göra om hemma, för skulle jag verkligen vilja så hade jag ju gjort det hur jobbigt det än är. Men jag kom på nu att….det är ju för att jag är en sån som går min egen väg. Jag vill inte ha sånt som jag sett att andra redan har. Visst kan jag oxå inspireras av andra å få idéer, men oftast så gör jag nåt av det så det blir ‘mitt eget’. (fick plötsligt slut på citationstecken Förvånad kan skriva en tvåa, men inte citationstecken!!…fattar ingenting)
 
However…jag kom bara på det nu när jag satt å kikade i bloggarna där de har sådär lantligt vitt, hur likadant de har. Tycker de inte att det är trist?……obviously not, annars skulle de ju inte ha så. Men jag tycker det är trist, därför avstår jag.
 
…det lantliga köket hos H ska allt hottas upp lite…
 
*nickar menande*
 

Leave a Reply