Fem tankar om dagens nyheter

  1. Skönt…SAAB-affären är avklarad, eller håller iallafall på. Snart är väl allt som vanligt igen å vi slipper detta tjat om att skattebetalarna ska ställa upp. Alla som tycker så, jag har ett bättre förslag – KÖP EN SAAB!
  2. Härlig polischef…om han har barn så är de säkert jättestolta nu………………………………………NOT!!
  3. För att inte tala om förskolelärarn på frälsningsarméns förskola…han delade intresse med polischefen. Schweinhunden!…(heter det så?)…är de båda två….tvi fnaaa!
  4. Burka. Ska man verkligen få ha det i Sverige? Jag menar alltså ett heltäckande skynke där kvinnan får titta ut genom små hål, inte en slöja, för den däremot får man väl ha om man vill, men burka? Jag tycker inte det. Det påminner om talibaner å alla vet ju vad jag tycker om talibaner. (en ledtråd…… *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip…kraschbombang*) Sarkastisk
  5. Slutligen vill jag ge en eloge å stående ovation till den polska besättningen som räddade den lilla vovven som på nåt oförklarligt sätt befann sej på ett isflak ute på havet. MYCKET BRA JOBBAT! *applåderar*

…å nääää…ingen kan ändra min åsikt om det ovanstående…så dånt iven gå der…

2 thoughts on “Fem tankar om dagens nyheter

Leave a Reply