Fint väder…

…för å vara inomhus vill säga.
 
 
Det är med största motvilja man tar steget ut genom dörren. Å det är inte dimma det som gör att sikten är lika med noll utan det snöar å blåser kuling…fast för mej är det stormvarning. När jag gick hem var det bara att blunda å hålla andan när de värsta vindpustarna slog emot mej. Ajajaj…småspik!
Nåja, jag kom hem iallafall. Måste smsa till H att han inte åker till sej alls idag. Det kan vänta till imorrn. De har inte plogat heller förrän nu på eftermiddagen. De tänkte väl vänta tills det slutat snöa, men när långtradare fastnade i djupsnön å det var svårframkomligt i korsningarna insåg de väl att de måste hålla efter. Huuujedamej!
 
*hälsar godeftermiddag*
 

2 thoughts on “Fint väder…

  1. Här har de inte börjat ploga än, men det har ingen betydelse. Spåren snöar igen på några minuter…

Leave a Reply