Nyårsdagen

Gårdagskvällen förflöto som så att när H äntligen fick för sej att komma vid 18-snåret så var det inte så länge kvar till maten var klar. Vi åto, stora fina lövbiffar å god potatisgratäng. Sallad hade jag ingen, men paprika i alla trafikljusens färger så jag skar ned dem å så gjorde jag en liten dressing på sweetchilisås, rapsolja, liiite ättika å så svartpeppar å det vart så gott så gott. Testa det vettja! Hade varit gott med nån mild lök i oxå, typ silverlök eller rödlök…mums!


…vi är inte så fina av oss att vi dukar fram utan vi tar bara från spisen…

Lite senare tog vi lite Baileys i mina fina glas som jag fick i julklapp. Eftersom jag inte är nån duktig snapsdrickare så får jag använda dem som likörglas istället. Mycket gott å mycket fina, greppvänliga glas.


…lite julmust å coca~cola i de andra glasen…men visst e de läckra, snapsglasen?…

Valle fick sina ostbågar å Nalle smakade oxå litegrann å så fick de Sheba lax som båda faktiskt äter av. Så satt vi å tittade på tv å så skålade vi i Pommac på tolvslaget å sen huppe vi i säng. Jag löste lite korsord tills pennan bara valde att somna in å jag iddes inte hämta en ny så jag släckte å somnade jag med.

Uppe med tuppa nu på nyårsdagen, fast H sa att det var inte alls tidigt att stiga upp 7:30.
– Joho, sa jag, för den här tuppen hade faksit sovmorgon!

*hälsar godnyårsdagsmorgon*

…mycket "glas" blev det…

Leave a Reply