Lite i förväg

 
Photobucket
 
Nu är det inte länge kvar på det här året å decenniet. Får se vad nästa har att bjuda på.
Mina tankar just nu går till alla stackars husdjur som är rädda för smällarna. Valle bryr sej inte, han har hoppat upp på armstödet på lillsoffan å ligger å betraktar skådespelet därute. Nalle däremot verkade lite rädd. Han låg här i datarummet å kurade vid fåtöljen. H tänkte först att han kanske har ont i magen eller nåt när han ligger sådär så jag tog upp honom. Så sa H att jag skulle lägga honom i sängen i sovrummet å där är ju en liten ventil öppen så där small det lite högre å mycket riktigt så stelnade Nalle till å stirrade mot fönstret så vi la oss med honom där å klappade å pratade med honom. Försökte få honom att tänka på annat. Så efter en stund började han spinna å la sej på mage med benen rakt ut, som Valle brukar ligga, å verkade mer avslappnad så nu är han nog lugn.
 
Lite mer än en timme kvar till skålandet å sen ska jag nog vara ganska så snabbt i säng, för jag är inte alls så pigg som jag trodde jag skulle vara. Det märks att man börjar bli gammel…*fniss*…man orkar inte som förr. Skönt att man har städat å diskat undan efter maten å det så det är rent å fint när man stiger upp imorrn.
 
Gott Nytt År hörrni…ses nästa år igen!
 

Leave a Reply