Det blev sommar igen

Idag vaknade vi till den här underbara soluppgången. Det förebådar vackert väder. Men så kom det en skur där på förmiddagen, dock var den inte långvarig och vi fick en riktigt fin höstdag med en sommartemperatur på 18°. Hur härligt var inte det?

Valle fick kyckling till sin stora förtjusning. Det är inte mycket han får smaka av numera, stackarn, men Håkis hade köpt en grillad, och det är ju rätt så magert kött så det fick han lite av, så klart utan kryddor.
Man får verkligen hoppas att det inte var Kronfågel. Köp inte Kronfågel, vad ni än gör!!!

Vi har förstås tillbringat en stund på balkongen när jag kom hem, fast det blåste orkanvindar, typ. Det gillades inte av Valle som satt och tittade ut, men som nästan blåste av brädan när vinden tog i ordentligt.

Lagom tilltufsad hoppade han istället ner på stolen och började putsa sin ofrivilligt, av naturen, fönade päls.

Själv satt jag och stickade, fortfarande på min bruna tröja. Jag tycker jag stickar och stickar, men den tycks aldrig bli klar. Har kommit en bit på ena ärmen så det är inte så mycket som återstår och sen är det bara den andra kvar, därefter är det blockning och sen är den färdig att använda. Jag längtar! Jag tycker den är så snygg. Blir lite orolig bara när det blev sommar igen här. När ska jag kunna ha mina tjockjumprar egentligen?

Nä, det blev lite för varmt för lille farbror Grå att ligga i solen så han hoppade ner på golvet istället för att få lite svalka.
Alltså hallååå, det är den 8 september! Give me some hösttemperaturer now, for crying out loud!
Men nej förresten, lite sommar till kan vi ha. Några dagar till. Tack på förhand.

…och blommorna är gröna och fina ännu…

2 thoughts on “Det blev sommar igen

Leave a Reply