Semestern är slut

Idag är det lördagen den 18 juli. Det är sista helgen innan arbetet börjar igen. Jag vet inte vad jag tycker egentligen. Först tänkte jag “VILL INTE!”, men nu har jag inte så mycket emot det. Det är ju ändå sommar ett tag till och jag jobbar bara sex timmar, så det gör inte så mycket. Om man säger så här; jag hade gärna fortsatt vara ledig, men det är inte så jag har ont i magen för att börja jobba heller.

Valle & Vilma får fortsätta vara på ranchen ett tag till, men när hösten kommer tror jag att Alma får åka dit och Valle får komma hit. Han mår nog gott här när han får ligga på balkongen och jag vill ha honom hos mej när jag inte vet hur länge han har kvar. Han mår bra, men går väldigt stöppligt så det kan vara spondylosen som blir allt värre. Än så länge hoppar han iallafall upp på stolar och så, men när han går på gräsmattan ser han väldigt gammal ut. Lilla gubben…
Jag klippte honom i förrgår när vi var där och gav meduxin. Och så klippte jag till Håkan också så nu är de så fina så.

20200716_204210[1]

Vi promenerade lite och ska väl göra det idag med, då vi ska dit igen.

20200716_190022[1]

Den där ladan håller på att rasa ihop totalt. Så synd.

20200716_163411[1]

Ingen blogg utan maffiga moln. Ni får helt enkelt stå ut med det.

20200714_164400[1]20200714_201925[1]20200714_204730[1]

Vi har ändå haft rätt så fint väder nu. Inga riktiga sommartemperaturer, men alldeles lagom åt mej. Inte heller har jag så varmt i lägenheten som första semesterveckan då det var olidligt. Riktigt skönt faktiskt.

20200717_185117[1]

Blommorna står ju skuggigt då de är placerade alldeles mot räcket, men på afton reflekteras solen i fönstret så då får de ju sol på det sättet. Hur cool?

20200717_180234[1]

Alma har fått besöka veterinären igen. Hon var och är fortfarande svullen i höger underläpp. Vi vet inte vad det är, men hon fick antibiotika och metacam, som jag fått avsluta för hon blev lite dålig i magen. Jag tänker dock prova ge metacamen ikväll och är hon fortfarande dålig så avslutar jag den kuren också. Hon ser ut att ha blivit aningen bättre. Det är inte lika svullet som innan. Går det inte bort helt och hållet måste vi tillbaka och göra ett vävnadsprov, för då kan det vara en tumör, men veterinären trodde inte det då hon är så ung. Jag tror att det går över helt. Jag misstänker att hon blivit stucken av en geting. Det har ju redan blivit lite bättre.  Men det är bara att vänta och se.


…ja, är det inte det ena så är det det andra…men vi håller humöret uppe…  tongue

2 thoughts on “Semestern är slut

Leave a Reply