Det blir färdigt tids nog

Vad jag ägnat mej åt idag? Ja, förutom vila och umgås med Håkan har jag målat lite. Jag har hunnit med ett varv på golvlisterna i köket, sen var jag tvungen vila p.g.a huvudvärk, som gick över rätt så fort när jag tog meduxin, men jag fortsatte ändå inte med jobbet. Jag hinner, det ingen deadline på det. Man ska inte tvinga sej till sånt man inte vill, men vissa saker måste göras och då kan man göra det lite roligare, inte allt på en gång utan lite åt gången så det inte blir för trist. Nu måste ju färgen torka mellan varven, men jag hade kunnat fortsätta måla i hallen till exempel, vilket jag kanske gör senare, det vet jag inte, men det kan också vänta till imorgon. Det kommer vara bajsväder då med så jag kan lika gärna vara inne och jobba på då. Och hoppas att jag är piggare, för jag har varit så förjordat trött idag. Har tagit en rejäl sovmorgon och steg inte upp förrän halv nio och har ändå slumrat flera gånger under dagen, så jag behövde väl lite vila. Jag är inte sjuk på nåt sätt iallafall. Däremot kanske jag inte somnar i första taget i natt och då kan jag ju måla istället. Koka mej lite te och lyssna på podd eller ljudbok. Mysigt ju!

20200705_192632[1]

…man ska göra allt så kul som möjligt…det blir färdigt tids nog…  fniss

2 thoughts on “Det blir färdigt tids nog

    1. hjå, fast jag hade inga problem att somna inatt…typ vid halv tolv, men la mej 23

Leave a Reply