Äntligen ett inlägg

Efter en återigen lång bloggsemester kommer här äntligen ett inlägg. Vi har det bra här i byn. Golvet är färdigt på övervåningen så nu är det hallen här nere kvar. Sen blir det städning, städning och åter städning. Slut på kaoset och ett vanligt städat liv tar vid. SÅ himla skönt!

Vårdagjämningen har passerat så nu ska kvällar och nätter bli ljusare och ljusare, men än så länge har vi rätt så mörkt, så vi ska nog hinna mysa här i ett städat hus med tända ljus.

20190320_184003

Vi eldar och eldar och det blir så fin korvglöd så Håkan ville grilla här en kväll. Det rykte in massor så idén var inte lika god som korven, misstänker jag.

20190308_172430

Måsarna har anlänt så nu väntar vi på tranor och svanar, men vi har lite för mycket snö kvar än så det tar väl ett par veckor till innan de anländer.

20190321_064804

Vi jobbar och står i. Här är fikarummet jag brukar sitta i och intaga min medhavda lunch-smörgås. Jag trivs som fisken!

20190322_095801

Våffeldagen kom och gick. Vi åt våfflor hemma och dagen efter på jobbet och nu strax ska vi äta resterna som blev kvar av våra…så mycket våfflor blir det. Inte mej emot.

20190325_171649

På vägen hem idag sa Håkan, som skjutsade mej när jag slutade, att jag skulle gissa nånting som jag inte minns nu längre vad det var, men jag gissade rätt och han sa att jag vann godis som jag skulle få lite senare. När jag kom hem och satte mej vid datorn låg det lite godis på skrivbordet, så jag behövde inte vänta länge på priset.

20190327_140408

När han sen slutade åkte vi till Stadium Outlet och provade skor som vi sett på nätet att de reade ut för nästan halva priset. De kändes jättebra så det blev varsitt par likadana, fast Håkans är svarta på insidan, och jag fick mina av Håkan. LOLIGT!!
Dem ska vi ha på sen när vi börjar promenera igen.

 

…det var allt för idag…ses snart igen…  girl_bye

2 thoughts on “Äntligen ett inlägg

  1. 😀 😀 😀
   du menar alltså att:
   A) vi ser så dåligt numera så vi inte ser skillnad på storleken?
   B) jag har vuxit så mycket i storlek att mina 37:or inte är stort nog utan att jag nu fått gå upp till 45:or?
   C) Håkan kanske har gått ner i vikt, som han påstår, dock inte runt magen utan fötterna krympte så mycket att han har fått gå ner till 37:or?
   Vilket som, så är det helt fel 😀 😀
   det fanns helt enkelt inte med rosa i storlek 45,5 hur mycket han än ville ha det.
   Mina är för övrigt i storlek 36 2/3…jo det är sant trettiosex och två tredjedelar 😀

Leave a Reply