Gammalt blir nytt

Nu när vi gör om här så är det inte allt som passar in riktigt längre, som till exempel den fina tevagnen som var i mahogny. Vi har ingenting i mahogny längre, men vi ville ju inte göra oss av med vagnen så då fick vi göra om den helt enkelt.
Vi åkte till Colorama och köpte dekorplast med marmor-mönster. Tog isär hela vagnen, fäste på plasten, Håkan gick ut och sprayade benen och handtaget vitt och sen var det bara att bygga ihop den igen.
Den blev som ny!

DSC_0552

Hur fin? Nu kommer den passa in i vårt lilla tv-rum med sin vita matta och vita gardiner. Det ska dit ett vitt bord också med mässingsunderrede när vi hittar ett som är fint. Hittar vi inget kan vi ju köpa i annan färg och spraya guldfärg. Inga problem.

DSC_0553

…men visst blev det bra, hörrni?…  bigsmile

2 reaktioner till “Gammalt blir nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s