Som vanligt igen

Idag är det sista januari och vi går in i sista vintermånaden, om än vi inte riktigt kan kalla det vår i mars, men jag säger vårvinter.
Idag när jag slutade jobbet slutade också en era, nämligen jobba-i-stan-eran. Det var min sista dag och imorgon påbörjar jag en ny era. Det känns inte vemodigt alls att lämna alla mina fina ställen, konstigt nog, men det kändes lite…hur ska jag säga?…lite som att jag lämnar tillbaka något som bara var till låns. Som att det aldrig var mitt, egentligen. Som att det bara var tillfälligt. Och det var det ju, för som min arbetsledare sa, “vi får snart tillbaka SSAB igen och då återgår vi dit”.
Och så blev det. Från och med imorgon blir allt som vanligt igen, eller vad man nu ska säga, men det är typ som att vi fortsätter nu där vi slutade. Vi har bara lånat ut det ett tag och provat nåt annat, men det var inte grönare på andra sidan så vi går tillbaka. Typ.

20190131_150551

…känns riktigt bra…  bigsmile

Leave a Reply