Vi fryser

Om ni tror att vi fryser här så tror ni rätt. Till och med katterna tycker det är kallt. Vilma brukar ju visserligen hoppa upp på min stol vid skrivbordet lite nu och då, men Valle är inte den som gärna delar stol med en…förutom nu då. Han kom och klagade högljutt och jag tror att han är less på denna kyla nu.

dsc_0541

Klart han får komma och ligga under min filt, som jag är tvungen ha när jag sitter här, för det drar väldigt kallt under bordet. Nu får det bli varmare snart. Fast det skulle väl vara så här hela veckan. Jag vet inte…men nog hade det varit skönt att vara hemma i min lägenhet. Fast det är bättre att vara här på ranchen, för det kostar mindre att elda och det kan han inte göra när vi inte är här, så därför är det bättre att stanna. Och frysa lite mellan varven.

dsc_0542

…lilla gubben…det är som mysigt när han vill ligga så nära…  b8107991855dc095788d35b493f0402f_thumb

2 thoughts on “Vi fryser

  1. Jo kallt som fasen vare när vi kom och kaminen stannat när pelletsen tagit slut, tar liksom ett tag sen innan värmen kommer när det är över 30 minus, fyfan less denna kyla nu

Leave a Reply