Rosa tossor med vita hjärtan

Jaha, så är man då ledig. I hela fem dagar. Hur skönt är inte det? Jag njuter för fulla muggar redan. Min arbetsdag blev ju inte lång, jag hade bara två ställen. Jag har det varannan fredag, men den blir inte så mycket längre den andra fredagen heller, för det är bara ett ställe till, på en halvtimme, som jag tar tidigt på morgonen, så jag har alltid korta fredagar. Än så länge…

Da’n före da’n före da’n före doppareda’n. Det känns lite konstigt att vara ledig så långt innan jul. Oftast jobbar man ju dagen före.
Butikerna inne i stan har öppet hela julhelgen. Kanske de har stängt juldagen, jag vet inte, men de andra dagarna är det öppet. Stackars dem som jobbar! Tänk, så var det inte för bara några år sen. Då var det dött inne i stan alla storhelger.

Men jag behöver inte jobba. Jag ska bara ligga å chilla i soffan hela julhelgen. I mina nya rosa tossor med vita hjärtan.

20181220_202129.jpg

…snart är Håkan också julledig…han ska vara det i tio dagar…bra, då har jag en privatchaffis… tombup

Leave a Reply