Renbäddat i sängen

Inatt kommer jag sova gott. Jag sov på soffan natten till idag, för jag tog bort alla sängkläderna från täcken å kuddar när vi åkte till ranchen å orkade inte bädda igår, å den är ju inte bekvämast i länet å så var tv:n på så jag vaknade runt två på natten å låg vaken ett tag innan jag somnade igen, för att vakna runt sju på morgonen sen. Å jag har inte vilat nån middag utan bara städat å donat hela dagen, så nu är jag trött, nyduschad å ren å får lägga mej i rena, sköna sängkläder. Det e livet det!

IMGP3225

…det är bara Håkan som fattas…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s