Brun-utan-sol

Jag går ju sällan barbent så jag får inte så mycket färg på mina apostlahästar, vilket är lite tråkigt de gånger man vill ha kjol eller kortare shorts. Det är ju inte direkt snyggt så man håller sej inom tomtgränsen när man har på sej det.
Men nu, förstår ni, har jag införskaffat lite brun-utan-sol som jag smetat på ett par varv, så nu är jag äntligen brun om benen oxå. Nu matchar de mina armar lite bättre.
Så himla skönt att slippa sitta å svettas ute i solen bara för en sån petitess. Det tar en evinnerlig tid innan de får färg, så det hade blivit många timmar av onödigt lidande.

DSC_0318

Jag valde Ida Wargs produkter – har till ansiktet oxå inför kommande höst – eftersom hon är en av mina favvo-influencers å vill därför gynna henne. Produkterna är 100% veganska å parfymfria. Mycket bra, på min ära.

DSC_0320

…så praktiskt å bra…kostar lite förstås, men så värt…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s