Sänghimlen

Ursäkta den suddiga kvalitén på bilden, men jag tog ett snabbt foto å ids inte göra om, för man ser ju ändå rätt så bra hur sänghimlen ser ut. Jag tycker de här är fina å den kommer dölja den fula klätterställningen på ett bra sätt. En ljusslinga som jag köpt på IKEA för längesen, såna där små rislampor, på den här å mysfaktorn blir hög. Den är genomskinlig så katterna kommer att se ut genom tyget. Jag tror de blir jätteglada över sin julklapp.

DSC01469

…nej, jag tänker inte slå in den utan vi hänger upp den nästa vecka när vi är hemma i stan igen…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s