Det börjar likna jul

♫  Granen står så grön å grann i stugan… ♫

Första december. Första vintermånaden är kommen. Å nu var det äntligen dags att klä granen. Fast jag är inte riktigt klar ännu. Jag brukar ha lite mer i den, men jag fick inte med det upp den här svängen. Jag ska springa ner med påsen med alla tomma förpackningar å ta upp det andra strax.
Jag börjar i lite omvänd ordning, men det är bara för att granen är ny. Annars sätter jag fram ljusstakar å hänger stjärnor i fönstren innan jag klär granen. Nu blir det imorgon istället. Å kanske jag bakar lussebullar oxå, det beror på om vi handlar nån mat, för jag behöver kesella till degen. Vi ska iallafall till Storheden imorgon så då kan vi ju springa in på antingen ICA-Maxi eller Willys. Alltid behöver man ju nåt mer.

DSC_0187

Men nu börjar det ju likna jul iallafall. Golvlampan där bak ska flyttas å den höga dracenan med. Den ska jag för övrigt kapa av å sätta ihop i en annan kruka. Sen ska den få stå vid dörröppningen. Å fredsliljan som står på golvet vid fönstret ska få stå där dracenan står nu, bredvid tv:n. Man kan se lite av den om man tittar till vänster om texten (Livingroom), så hög är den å passar inte alls att stå där längre.
Men det blir nog fint när allt är klart, med stjärnan å ljusstaken å en röd duk ska på bordet oxå. Mysigt!

DSC_0193

…mina små kompisar  le  …de vill alltid vara med när man pysslar…  4f7ed27c5e11d639e9bd2bac9a6acc1e

*så nöjd med gran*

Leave a Reply